Доставка и срокове на доставка

За всяка направена поръчка чрез он-лайн магазина на TASTING ROOM ще получите обаждане от нас на посочения от вас телефонен номер. Целта на обаждането е потвърждаване на поръчката, адреса на доставка и момента, в който можете да уточните допълнителни желания, промени или да получите компетентна консултация. Всеки един от екипа на TASTING ROOM е с нужната компетентност и може да ви помогне да направите правилния избор. За нас е изключително важно вашият избор да е правилен и вие да сте доволни от него, както и от нашите услуги!

Стандартния срок за доставката на потвърдените поръчка до посочения адрес е от 1 до 4 работни дни и съгласно Общите условия на сайта. Независимо от това ние правим всичко по силите си да обработим и изпратим вашата поръчка възможно най-бързо.

  • За поръчки направени до 12:00 часа от понеделник до петък ще се постараем да се обадим за пътвърждение още в същия ден и вие да я получите в рамките на следващия работен ден.
  • За поръчки направени след 12:00 часа ще се обадим за пътвърждение на следващия работен ден и вие ще я получите на другия ден от потвърждението им.
  • За поръчки направени след 12:00 часа в събота и неделя, ще се обадим за пътвърждение в понеделник и вие ще я получите във вторник.
  • За поръчки направени през официални празници или други неработни дни ще се обадим за пътвърждение в първия работен ден и вие ще я получите на другия ден от потвърждението им.
  • За потвърдени поръчки с избрано плащане „платежно нареждане“ ще изпратим вашата поръчка в деня на получаване на сумата по банковата ни сметка.

За спешни поръчки, проблеми с избора ви през сайта или нужда от консултация може да се свържете с нас на телефон 0879 22 33 23.

Доставките ни се извършват с куриерска фирма Спиди.

Всички пратки имат активирана опция преглед и плащане с карта в офиса на Спиди или куриера.
При финализирането на Вашата поръчка имате възможност за избор от няколко варианта на доставка:

  • До офис на Спиди
  • До адрес на клиента

Всички поръчки над 150.00 лв. са с безплатна доставка за цялата страна (Към тази сума не се включват артикули от категириите „За коктейли“ и „Дегустационни аксесоари“)

  • За поръчки под 150.00 лв. (включително) и избрана доставка до офис на Спиди ще бъде калкулирана цена на доставка 6 лв.
  • За поръчки под 150.00 лв. (включително) и избрана доставка до ваш адрес ще бъде калкулирана цена на доставка 8 лв.

Банкова сметка за разплащания по банка

Банка Уникредит Булбанк
BIC UNCRBGSF
IBAN BG87UNCR70001523207546

ПОЛУЧАТЕЛ: БГБАРМАН ООД
ОСНОВАНИЕ: моля напишете номера на поръчката

Електронна поща на магазина

shop@tastingroom.bg

Адрес на физически магазин и бар:

TASTING ROOM (ТЕЙСТИНГ РУМ)
гр. Варна; Ул. Драган Цанков № 8
Телефон: +359 879 22 33 23

Благодарим ви, че избрахте нас за вашата покупка!

Ние вярваме, че премиум напитките не са само лукс, завиден социален статус, или нещо по-добро в чашата, а вкусове, аромати и много истории за споделяне.

Сигурни сме, че изборът, който ще направите ще ви достави вкусни моменти и много споделени емоции.

Да ви е сладко, бъдете здрави и наздраве!
Тони, Геро и Галин
@TASTINGROOM.BG