Описание

Коктейлен пакeт Аперитиво Шприц – Gamondi ви дава всичко необходимо, за да се подсигурите с няколко вкусни наситено оранжеви и искрящи напитки.

Познатия по целия свят Аперол Шприц е най известното Аперитиво. Но дали това е единствената марка, с която можете да си приготвите вкусно аперитиво и какво е Аперитиво?

Аперитивото е суха или сладко-горчива напитка, кято се консумира заедно с леки ордьоври, когато вечерята наближава. Това е изключително популярна социална концепция измислена от италианците – време споделено с приятели, колеги или просто хора, с които ви е приятно.

Аперитиво идва от латинската дума „aperire” ( аперире), която означава „да отворя” Напитките са винаги леки и не случайно в повечето случай сладко-горчиви, защото горчивите съставки възбуждат апетита и подготвят стомаха за вечерята. Вижте повече за аперитивните напитки и ликьори в нашата енциклопедия.

Може да ви изглежда малко странно, да хапнете леко преди вечеря, но италианците вярват, че апетитът идва с яденето. Доверете се на тях за идеята, а на нас за коктейлите и добрите съставки, които можете да намерите при тук.

Рецептата:

Рецептата е изключително проста и много лесна за приготвяне у дома. Първо подсигурете необходимите съставки чрез Коктейлен пакeт Аперитиво Шприц – Gamondi.

Основните стъпки за приготвянето на перфектния Шприц са като елегантни стъпки на танц 3-2-1. Върху пълна чаша с лед и резен портокал налейте 3 части просеко, 2 части Апиритиво и завършете с 1 част сода. Истината е, че колкото и да сгрешите пропорциите, когато сипвате на око винаги ще е вкусно.

Характеристики
Тегло 3 кг
Марка

,

Разфасовка

1 л., 750 мл.

Алк.%

,

Безплатна доставка

За всички поръчки над 150 лв.

Tasting Room

Privacy Preference Center