The Single Malt With Viking Soul

20 февруари 2020 (четвъртък)от 19:00 до 20:00 часа

Highland Park е една от най-уважаваните марки сингъл малц уиски в света, а уважението скъпи приятели е нещо, което не идва даром и не се купува. Уважението трябва да се заслужи.

Продукти на Highland Park са удостоени с отличията: «World’s Best Single Malt», «The Best Spirit in the World» и «Ultimate Spirit». Highland Park е единствената марка, получавала някога рейтинг от 100 точки. Известният критик и експерт Майкъл Джексън нарича Highland Park 18 YO «Най-великият многостранно развит скоч в света на малцовото уиски.»

Без съмнение продуктите на тази дестилерия са уникални. На какво се дължи всичко това ще разберете на дегустационния ни клас с гост лектор Димитър Димитров


Каним ви на изключително вусово изживяване в изисканата обстановка на Tasting Room. Ще имате възможността да опитате 5 забележителни продукта на Highland Park. За любителите на леко опушените островни уискита, това събитие със сигурност ще е притегателна сила, а за тези, които тепърва искат да навлязат в света им, продуктите на марката са идеалният старт за това.

Ще се насладите на:

Highland Park 10 YO
Highland Park 12 YO
Highland Park 16 YO Twisted Tattoo
Highland Park 18 YO
Highland Park 25 YO

Димитър Димитров е изключително ерудиран млад господин с изявена страст към света на алкохолните напитки и най-вече малцовото уиски. Като част от екипа на Кока-Кола Хеленик, официален представител на Highland Park за България, Димитър знае отговорите на въпросите, които си задавате. Не се притеснявайте да го попитате за всичко свързано с Macallan, защото той ще бъде тук за вас.


Цена на дегустационния сет 40 лв. (5 напитки по 15 мл).

Местата са ограничени. Куверти се продават само на място в Tasting Room.
За повече информация моля позвънете на +359 87 922 3323

Към всички събития