Крайбрежни шотландски уискита

Maritime Coastal Scotch Whiskyes

17 юли 2020 (петък)Начало 19:30 часа

Дегустационен клас на селекция от премиум островни и крайбрежни шотландски уискита.

Бреговете на Шотландия със сигурност не са от най-гостоприемните. Те са бурни, студени и малко самотни, но едновремено с това спиращи дъха с красота, величие и не на последно място очарователни малцови уискита.

Каним ви на вълнуваща дегустация на селекция от впечатляващи уискита с дъх на морски бриз. Ще бъдете удивени как соления морски въздух може да отвори вкусовете и ароматите на тези уискита така, че да ви накара да се влюбите в тях завинаги.

За да подсилим приятното изживяване ще оставим за кратко удобните кресла на нашия духовен и ще ви качим на пиратския кораб Victory на вълнуваща дугустационна разходка из варненския залив. Ще свалим пиратското знаме и ще развеем това на Tasting Room. Обещаваме да прекарате незабравими два часа с екипа на #TastingRoom, морето, писъка на чайките, вятъра в косите и прекрасната гледка към залеза.


Събитието ще се проведе на 17 юли (петък). Очакват ви цял нов свят от вкусове, аромати и знания. Бъдете готови за среща с борещите се с бурните северни ветрове уискита:
От Айла – Bruichladdich Classic Laddie
От Оркни – Scapa Skiren
От Джура – Jura Journey
От Кембълтайун – Springbank 10 YO
От Северен Хайлендс – Old Pulteney 12 YO
От Скай – Talisker Storm

Куверт за събитието 45 лв., в който са включени дегустационен сет от 6 напитки по 15 мл., бутилка вода и 2 часа разходка с кораб. След дегустацията до края на разходката ще се предлагат допълнително напитки и коктейли, приготвяни на място от нашия екип.
Местата са ограничени до 28 човека. Куверти се продават само на място в Tasting Room.
Начало 19:30 часа. Молим да бъдете на място 20 минути преди началния час. Корабът ще отплава точно в 19:30 часа от Морска гара Варна. Моля предвидете време за евентуални задръствания по пътя.
За повече информация и въпроси моля позвънете на 0879 22 33 23 или посетете  https://tastingroom.bg
Вижте и останалите ни предстоящи дегустационни семинари https://tastingroom.bg/calendar/
Екипа на Tasting Room си запазва правото да променят датата на събитието в случай на лоши метереологични условия.
Към всички събития