Джин и ТоникПрактически семинар с джин Hendrick’s.Gin & Tonic workshop with Hendrick’s

Практически семинар/Workshop

15 Август 2020 (събота)Начало 16:00 часа

“Тайните зад коктейлите” на Tasting Room са лесни и забавни практически семинари, в които ви разкриваме вълнуващия свят на миксираните напитки. Ще ви научим как да приготвяте сами вкусни и атрактивни коктейли като истински професионалисти. Разкриваме ви съкровени тайни от скритите бележки на топ барманите, с помоща на които със сигурност ще блеснете пред своите гости и приятели.

Всеки практическия семинар е с продължителност 2 часа и освен забавлението и вкусните напитки за опитване включва:

15 август (събота)
Практически семинар с джин Hendrick’s.

Ще ви сервираме напитка за добре дошли,
Ще ви разкажем за кратко и по забавен начин историята на джина от неговите корени до изумителните съвремени премиум съвършенства.
Ще имате възможност да се докосните до и помиришете ключови съставки, които премиум марките джинове използват в своите творби.
Ще опитате трите прекрасни продукта на иконичната и необикновена марка премиум джин Hendrick’s - Hendrick’s Original, Hendrick’s Orbium, Hendrick’s Midsummer Solstice.
Ще надникнем в шкафа с тайните на Лесли Грейси създателката на Hendrick’s.
Ще научите историята на тоника, как той става близък с джина и модерните му вкусови превъплащения.
Ще опитате три различни тоника
Ще ви покажем нагледно тънкостите при приготвяне на перфектния Джин и Тоник. Ще ви въведем във света на бармана - видове чаши, лед, инструменти, гарниращи съставки и техника на приготвяне.
Въз основа на натрупания опит, ще приготвите своя първи перфектен Hendrick’s джин и тоник, зад професионално оборудван бар, като истински професионалист, който ще можете да изпиете с удоволствие в уютната обстановка на Tasting Room.
Ще имате възможност да закупите премиум марка джин на преференциални цени
Ще получите сертификат валидиращ уменията ви да хриготвяте вкусни напитки.


Продължителност на семинара 2 часа.

Дата на провеждане: 15 август (събота) от 16:00 до 18:00 часа.

Цена на семинара: 35 лв.

Джин & Тоник е една от най-освежаващите класически напитки, които можете лесно да приготвите сами у дома. В наши дни тази напитка е и сред най-модните, поради голямото разнообразие на премиум марки джинове и тоници. Със сигурност всеки от вас вярва, че няма нищо по лесно от това да смеси две съставки с малко лед и може би резен лимон, но не позволявайте привидната простота на задачата да ви заблуди. Подборът на премиум съставки не е достатъчен, за да постигнете съвършенния вкус и удоволствието от всяка глътка от вашата напитка. Нужни са и малко практически съвети от нашите експерти бармани-миксолози.


За повече информация и въпроси моля позвънете на: 0879 22 33 23 или посетете

https://tastingroom.bg/calendar/

“Тайните зад коктейлите” е прекрасна възможност за тийм билдинги или забавление с приятели. Възможност за планиране на семинари или дегустации в удобен за вас ден, предпочитана тема и персонален подбор на напитки.

Към всички събития