Даровете на морето

27 август 2020 (четвъртък)от 19:30 до 21:00 часа

Имаме сериозни доводи да вярваме, че тази уиски дегустация ще бъде завладяваща и много емоционална.
За пореден път ще ви представим прекрасните уискита на Talisker, дестилерията от романтичния остров Скай. Нейните опушено-солени творения са зашеметяващо вкусни, но съчетани с морска храна са във вихъра на стихията си.

Очаква ви изключително изживяване. Ще ви посрещнем на самия бряг на плаж Аспарухово. Ще заровите крака в пясъка, а вълните ще се плискат буквално на сантиметри от вас. Морския бриз ще носи прохлада, а залеза душевен мир.

Избрали сме четири великолепни уискита: Talisker 10 YO, Talisker Storm, Talisker Distillers Edition и Talisker 18 YO. За всяко от тях заедно с екипа на ресторант “Мидената Къща” сме разработили дегустационни апетайзери, които по уникален начин се съчетават с вкусовия им профил.
Мисията да ви убеди, че Talisker е голяма приятел на морската храна ще бъде на нашия гост водещ, магнетичния Ники Нейков, посланик на премиум марките на Diageo.


Куверт на дегустационни семинар 45 лв., който включва четири дегустационни драма Talisker single Malt Whisky и апетайзери с морска храна.
Местата са ограничени. Куверти се продават само на място в Tasting Room.
Локация: Плаж Аспарухово, морския бряг пред ресторант Мидена Къща
Дата: 27-Август-2020 (Четвъртък)
Начало: 19:30 часа.

! Моля да проявите уважение към всички присъстващи и да бъдете на място 10 минути преди началния час.
За повече информация и въпроси моля позвънете на 0879 22 33 23
Вижте и останалите ни събития на https://tastingroom.bg/calendar/
Към всички събития