Четирите сезона на джина

Практически семинар за Джин & Тоник с четири премиум и ултра премиум марки джин.
Workshop

Пролетта ще ни събуди сетивата с Beefeater 24С жаркото лятно слънце идва Malfy Con AranciaТоплите цветове на есента ще ни покаже Monkey 47А за студените зимни вечери Plymouth Sloe Gin

5 Септември 2020 (събота)
Начало 16:00 часа


Тайните зад коктейлите” на Tasting Room са лесни и забавни практически семинари, в които ви разкриваме вълнуващия свят на миксираните напитки. Ще ви научим как да приготвяте сами вкусни и атрактивни коктейли като истински професионалисти. Разкриваме ви съкровени тайни от скритите бележки на топ барманите, с помоща на които със сигурност ще блеснете пред своите гости и приятели.
Всеки практическия семинар е с продължителност 2 часа и освен забавлението и вкусните напитки за опитване включва:

  • Ще ви сервираме напитка за добре дошли,
  • Ще ви разкажем за кратко и по забавен начин историята на джина от неговите корени до изумителните съвремени премиум съвършенства.
  • Ще имате възможност да се докосните до и помиришете ключови съставки, които премиум марките джинове използват в своите творби.
  • Ще опитате четири прекрасни джина: Beefeater 24, Malfy Con Arancia, Monkey 47, Plymouth Sloe Gin и ще разкрием тайните на всеки един от тях.
  • Ще научите историята на тоника, как той става близък с джина и модерните му вкусови превъплащения.
  • Ще опитате два различни тоника.
  • Ще ви покажем нагледно тънкостите при приготвяне на перфектния Джин и Тоник. Ще ви въведем във света на бармана – видове чаши, лед, инструменти, гарниращи съставки и техника на приготвяне.
  • Въз основа на натрупания опит, ще приготвите своя първи перфектен джин и тоник, зад професионално оборудван бар, като истински професионалист, който ще можете да изпиете с удоволствие в уютната обстановка на Tasting Room.
  • Ще получите сертификат валидиращ уменията ви да приготвяте вкусни напитки.
  • Ще имате възможност да закупите премиум марка джин на преференциални цени

Продължителност на семинара 2 часа.
Местата са ограничени до 12.
Дата на провеждане: 5 септември (събота) от 16:00 до 18:00 часа.
Цена на семинара: 35 лв.

Джин & Тоник е една от най-освежаващите класически напитки, които можете лесно да приготвите сами у дома. В наши дни тази напитка е и сред най-модните, поради голямото разнообразие на премиум марки джинове и тоници. Със сигурност всеки от вас вярва, че няма нищо по лесно от това да смеси две съставки с малко лед и може би резен лимон, но не позволявайте привидната простота на задачата да ви заблуди. Подборът на премиум съставки не е достатъчен, за да постигнете съвършенния вкус и удоволствието от всяка глътка от вашата напитка. Нужни са и малко практически съвети от нашите експерти бармани-миксолози.


За повече информация и въпроси моля позвънете на: 0879 22 33 23 или посетете

https://tastingroom.bg/calendar/

“Тайните зад коктейлите” е прекрасна възможност за тийм билдинги или забавление с приятели. Възможност за планиране на семинари или дегустации в удобен за вас ден, предпочитана тема и персонален подбор на напитки.

Към всички събития