Highland Park

6 Април 2023 (Четвъртък) 19:30 - 20:30 часа

На фокус Highland Park Bulgaria 1762 Single Cask


След изключителния успех на първата серия от 6 бутилки посветени на славни дати от българската история сме силно въодушевени да ви представим първата бутилка от последващата колекционерска серия.

Новата поредица ще е посветена на Бългаското възраждане и ще се състои от три бутилки. Всяко издание ще е от една единствена бъчва (Single Cask) със сила на дестилата достигната при отлежаването (Cask Strength).

Първата бутилка от трилогията е прекарала 12 години във второ пълнене шери батове от европейски дъб и със сила 64.6%. Изданието е лимитирано до 651 бутилки. Тя е посветена на История славянобългарска, произведението символично прието да се смята за начало на Бългаското възраждане.

За представянето на Highland Park Bulgaria 1762 сме подготвили достойна компания от вкусни и редки издания на дестилерията, някои от които също ще опитаме за първи път на дегустационно събитие.

Highland Park е една от най-уважаваните марки сингъл малц уиски в света, а уважението скъпи приятели е нещо, което не идва даром и не се купува. Уважението трябва да се заслужи. Продукти на Highland Park са удостоени с отличията: «World’s Best Single Malt», «The Best Spirit in the World» и «Ultimate Spirit». Highland Park е единствената марка, получавала някога рейтинг от  100 точки.

Ще се насладите на:

  • Highland Park 12 YO
  • Highland Park Cask Strength Release No.3
  • Highland Park Bulgaria 1762
  • Highland Park Triskelion
  • Highland Park 21 YO

Ексклузивна цена на сета само за събитието – 55 лв. (5 напитки по 15 мл.)

Местата са ограничени. Куверти се продават само на място в Tasting Room.

Локация: Tasting Room

Дата: 6-4-2023 (четвъртък)

Начало: 19:30 часа.

! Моля да проявите уважение към всички присъстващи и да бъдете на място 10 минути преди началния час.

За повече информация и въпроси моля позвънете на 0879 22 33 23

Вижте и останалите ни събития на https://tastingroom.bg/calendar/

Към всички събития