Политика за защита на личните данни

Защитата на личните данни, както и финансовата информация на нашите клиенти е от основитен приоритети на нашето дружество. Затова обработваме вашата информация внимателно и във съотвествие с приложимото законодателство, конкретно Общия регламент 2016/670 (по-известен като GDPR ), Закона за защита на лични данни ( ЗЗЛД ) и Закона за електронната търговия ( ЗЕТ ).

Моля, внимателно прочетете следващите редове, където ви информираме за най-важните аспекти от обработването на Вашите данни от страна на TASTINGROOM.BG. Достъпвайки TASTINGROOM.BG и използвайки услугите му потвърждавате, че сте имали възможност да прочетете тази Политика, че я разбирате и че сте съгласни да бъдете обвързани от нея. Ако не го направите, трябва незабавно да прекратите използването на нашия уеб-сайт и всички услуги, предоставени от нас.

  1. Уеб сайта TASTINGROOM.BG идентифицира Потребителите на сайта чрез съхранение на лог-файлове на сървъра на TASTINGROOM.BG и на IP адреса на Потребителя.
  1. Уеб сайта TASTINGROOM.BG има право да събира и използва информация относно Потребителите след извършената от тях регистрация. Информацията, чрез която лицето може да бъде идентифицирано, може да включва име, фамилия, дата на раждане, пол, адрес, телефон, както и всяка друга информация, която лицето предоставя доброволно при регистрацията. Информацията включва и всяка друга, която Потребителят въвежда, използва или предоставя при ползване Услугите, предоставяни от TASTINGROOM.BG.
  1. Уеб сайта TASTINGROOM.BG обработва лични данни, предоставени от Клиента във връзка със следните случаи:
      • Обработване на поръчки и възстановяване на платени суми;
      • Изпълнение на договорно споразумение с партньори за счетоводни цели;
      • Оптимизиране на маркетинговата дейност;
      • Разрешаване на всички искания по отношение на изпълнението на поръчка;
      • Маркетингова комуникация;
      • Управление на потребителския акаунт на платформата tastingroom.bg;
      • Статистически цели;
      • Поздравителни адреси.
      • Обратната връзка за предоставените от TASTINGROOM.BG услуги.
  1. Предоставените от Вас данни са ни нужни, за да изпълним своите преддоговорни или договорни задължения спрямо Вас. Важно е да сте осведомени, че за целта на дейността, TASTINGROOM.BG може да предоставя Вашите лични данни на трети страни или власти за изпълнението на целите съгласно посочените основания за обработване. Съгласно GDPR Ви информираме, че може да предаваме или да предоставяме достъп до Вашите специфични лични данни на следните видове получатели:
      • Търговски партньори за доставката на поръчаните стоки и услуги;
      • Доставчици на куриерски услуги;
      • Доставчици на платежни или банкови услуги;
      • Доставчици на счетоводни услуги, за изпълнението на външни счетоводни услуги;
      • Застрахователни дружества;
      • Публични власти.
  1. TASTINGROOM.BG полага дължимата грижа и отговаря за защита на информацията за Потребителя, станала му известна по повод на регистрацията – предмет на Общите условия за ползване, освен в случаите на непреодолима сила, случайно събитие или злоумишлени действия на трети лица.
  1. В регистрационната форма, попълвана от Потребителя при регистрацията, TASTINGROOM.BG обозначава задължителния или доброволния характер на предоставяне на данните и последиците от отказ за предоставянето им. С изразяване на съгласие с настоящите Общи условия, Потребителят се съгласява информацията за него да бъде обработвана по предвидения в тях ред.
  1. За сключване на договор с TASTINGROOM.BG Потребителят е длъжен предварително да се регистрира, като попълни съответната електронна форма за регистрация, достъпна в реално време (on-line) в Интернет на сайта на TASTINGROOM.BG, да изрази съгласие с настоящите Общи условия и да декларира, че е пълнолетен и правоспособен.
  1. При попълване на заявлението за регистрация Потребителят е длъжeн да предостави пълни и верни данни относно самоличността (за физическите лица), правния статут (за юридическите лица) и другите изискуеми от електронната форма на TASTINGROOM.BG данни, както и да ги актуализира в 7 (седем) дневен срок от тяхната промяна. Потребителят декларира, че е съгласен да предостави така изискваните лични данни, при което гарантира, че данните, които предоставя в процеса на регистрация, са верни, пълни и точни и при промяна на последните ще ги актуализира своевременно.
  1. Обърнете внимание, че TASTINGROOM.BG може да изменя понякога настоящата си политика, с цел спазване и изпълнение на актулното законодателство или да отговаряме на променящите се бизнес изисквания. Насърчаваме Ви периодично да преглеждате тази страница за промени и измененията в Политиката ни за защита на личните данни.
  1. Важно е да сте информирани, че всяко съгласие за обработка на Вашите лични данни може да бъде оттеглено по всяко време, чрез молба в писмена форма на адреса на управление на Дружеството, чрез обаждане на телефон, или изпращане на писмо на електронната поща. Моля използвайте Контактната ни информация по-долу.
  1. За неупоменатите на тази страница пояснения, TASTINGROOM.BG ви гарантира, че спазва правилата и условията на текущото законодателство. Ако имате допълнителни въпроси, моля да се свържете с нас чрез координатите на контактната ни форма. Ако смятате, че сме нарушили актуалното законодателство по защита на личните ви данни и в резултат сме засегнали Вашите права, молим да се свържете с нас. Винаги имате и възможност да подадете жалба до Комисията за защита на личните данни, която е надзорен орган в областта на защитата на лични данни.

 

Контактна информация

Наименование на ТЪРГОВЕЦА:
БГБАРМАН ООД

Седалище и адрес на управление:
гр. Варна; ж.к. “Дружба” – Аспарухово, бл 7, ап. 10

ЕИК
201324256

Регистрация по ЗДДС
BG201324256

Електронна поща:
office@bgbarman.com

Адрес за упражняване на дейността и отправяне на жалби:
TASTING ROOM (ТЕЙСТИНГ РУМ)
гр. Варна; Ул. Драган Цанков № 8
Телефон: +359 879 22 33 23

Комисия за защита на личните данни
Адрес: гр. София, ул. „Проф. Цветан Лазаров” № 2,
тел.: (02) 940 20 46
факс: (02) 940 36 40
Email: kzld@government.bg, kzld@cpdp.bg
Уеб сайт: www.cpdp.bg

 


За да можем да предоставяме и развиваме услугите си, ние съхраняваме и обработваме лични данни. Използваме бисквитки или сходни инструменти на нашият сайт, за да подобрим неговото техническо и функционално представяне, както и Вашето преживяване като потребители. Тази политика обяснява как правим това.


Какво са бисквитки?

Бисквитките са малки текстови файлове, които уебсайтът може да запише на Вашия компютър или мобилно устройство, когато посещавате страница или сайт. Бисквитката ще помогне на сайта или на други сайтове да разпознаят Вашето устройство следващия път, когато го посетите. Web beacons или други подобни файлове могат да правят същото. Използваме термина бисквитки в тази политика, за да назоваваме всички файлове, които събират информация по този начин. Бисквитките изпълняват множество различни функции. Например, те ни помагат да запомним Вашето потребителско име или предпочитания, да анализираме колко добре се представя нашият сайт или дори ни позволяват да Ви препоръчаме съдържание, което смятаме, че ще бъде интересно за Вас. Някои бисквитки съдържат лична информация – например, ако сте кликнали на “Запомни ме”, когато сте влизали в профила си, бисквитката ще запомни потребителското Ви име. Повечето бисквитки не събират информация, която може да Ви идентифицира, а по-скоро събират обща информация за това как потребителите достигат до нашият сайт и го използват или какво е тяхното местоположение.

Какви видове бисквитки използва TastingRoom.bg?

Нашите бисквитки изпълняват 4 различни функции:
1. Важни бисквитки: Някои бисквитки са жизнено важни за функционирането на нашият сайт. Те ни позволяват да идентифицираме потребителите, които са регистрирани.
2. Бисквитки свързани с ефективността на сайта: Използваме други бисквитки, за да анализираме как посетителите използват сайта ни и за да наблюдаваме представянето на нашият сайт. Това ни позволява да Ви предложим преживяване с високо качество, като персонализираме предлаганото съдържание и бързо идентифицираме и отстраняваме различни проблеми.
3. Функционални бисквитки: Функционалните бисквитки ни позволяват да запомним Вашите предпочитания и други Ваши прсонални настройки. Например, бисквитките Ви спестяват време при попълване на потребителско име всеки път, когато посетите страницата ни.
4. Поведенческо таргетирани рекламни бисквитки: TastingRoom.bg използва бисквитки, за да Ви показваме реклами, които вярваме, че са свързани с Вашите интереси. Вие можете да видите тези реклами на сайта TastingRoom.bg и на други сайтове, които посещавате, без да разкриваме самоличността Ви.

Как да изключите бисквитките?

Всички съвременни браузъри Ви позволяват да променяте настройките за бисквитки. Обикновено можете да намерите тези настройки в меню “опции” или “предпочитания” на Вашия браузър. За да сте наясно с тези настройки, следните линкове могат да Ви помогнат или можете да използвате бутона “Помощ” от менютата на Вашия браузър за повече детайли: Cookie settings in Internet Explorer Cookie settings in Firefox Cookie settings in Chrome Cookie settings in Safari MacOS and iOS

Имайте предвид, че ако решите да спрете бисквитките, някои секции от нашия сайт може да не работят правилно.

Бисвкитките, които използваме в TastingRoom.bg са анонимни и не съдържат никакви лични данни. Повече информация за това как бизнесът използва бисквитките е налична на: allaboutcookies.org.