The Glenlivet Original Stories

9-12-2021, Четвъртък, 19:30 - 20:30 часа

На фокус лимитирания 12 YO The Glenlivet Licensed Dram

Заповядайте на премиерата на лимитирания 12-годишен THE GLENLIVET LICENSED DRAM, следващото издание от серията "ORIGINAL STORIES”.

THE GLENLIVET 12YO LICENSED DRAM е First Fill Double Oak (First Filled ex-American and ex-European, 48% ABV) и е вдъхновен от историята на основателя Джордж Смит, който е сред първите получили лиценз за производство на уиски в Шотландия през 1824 г. Освен, че ще бъдете първите опитали новото колекционерско уиски от серията ще отворим и споделим с вас и вече изчерпаното по целия свят първо издание THE GLENLIVET 12 YO Illcit Still. Разбира се това не е всичко, защото дегустационният сет включва също и други уискита от портфолиото на THE GLENLIVET. Както обикновено всичко това ще е придружено с много информация и прекрасни истории за THE GLENLIVET.
Всяка година THE GLENLIVET ще разкрива ново 12 годишно издание с различна концепция, алкохолен градус и вкусови характеристики. Всяко едно от тях ще бъде свързано със специални моменти от историята на марката и дестилерията.
Прекрасна новина за колекционерите е, че сме заделили в магазина и няколко бутилки от първото издание, което може да бъде закупено в комплект с новото. Само от Tasting Room. Присъстващите, разбира се са с приоритет.


Ще се насладите на:

  • The Glenlivet 12 YO
  • The Glenlivet 12 YO Illcit Still
  • The Glenlivet 12 YO Licensed Dram
  • The Glenlivet 15 YO
  • The Glenlivet 18 YO
  • The Glenlivet 21 YO

Цена на дегустационния сет, само за събитието 40 лв. (6 напитки по 15 мл).

Местата са ограничени. Куверти се продават само на място в Tasting Room.

Начало 19:30 часа. Моля да проявите уважение към всички присъстващи и да бъдете на място 10 минути преди началния час.

За повече информация и въпроси моля позвънете на 0879 22 33 23

Вижте и останалите ни предстоящи дегустационни семинари https://tastingroom.bg/calendar/

Към всички събития