Tasting Room

Локация за отлежали напитки,умело приготвени коктейлии зрели хора

Tasting Room е уиски бар и магазин. Работи от 10:00 до 18:00 като магазин с консултации, а от 18:00 до късно вечер като бар. Вечерите често започват с дегустационни семинари, на които можете да научите всичко за уиски, бренди, джин, текила, водка, ликьори… Tasting Room е отворен от понеделник до събота. Частни дегустации и събития са възможни при запитване.

Ние вярваме, че премиум напитките не са само лукс, завиден социален статус или нещо по-добро в чашата. Те са вкусове, аромати и много истории за споделяне. За нас понятието лукс не се измерва с това колко скъпи неща притежаваш, а колко наслада и емоция ти доставят.

Викторианският ни интериор ще ви пренесе 200 години назад — във времето на пищните лондонски клубове, в които потомствени аристократи решавали световните съдбини, отпивайки с наслада от отлежалото си питие. Тежки кожени дивани, камина, дървени балюстради и мебели, извисени до високите ни тавани и пълни със стотици отлежали благини.

Tasting Room ви приканва да се забавлявате по един едновременно модерен, но и старомоден и забравен начин. Затова не очаквайте силна музика и купон до зори, а спокойна атмосфера и интересни разговори. Веднага щом вратата се затвори зад вас, ще усетите, че времето спира, а на вас ви предстои приключение. Присъединете се към клуба на изследователите и открийте света на изисканите напитки, персонализиран само за вас. Бъдете готови да разширите възприятията на небцето си, да провокирате въображението си и да се насладите на истински значимите моменти с близки приятели.

Ако имате въпроси, ние имаме отговорите. Частни дегустации и събития са възможни при запитване.