Перфектният Джин и Тоник - Дегустационен практически семинар

“Тайните зад коктейлите”Перфектният Джин и Тоник

Дегустационен практически семинар

28.07.2022г. 19:00-20:00

Джин & Тоник е една от най-освежаващите класически напитки, които можете лесно да приготвите сами у дома. В наши дни тази напитка е и сред най-модните, поради голямото разнообразие на премиум марки джинове.

Заповядайте на терасата на CRAFT, Порт Варна за едно уникално, полезно и вкусно преживяване с нашите миксолози.

“Тайните зад коктейлите” на Tasting Room са лесни и забавни практически семинари, в които ви разкриваме вълнуващия свят на миксираните напитки. Учим ви как да приготвяте сами вкусни и атрактивни коктейли като истински професионалисти. Разкриваме ви съкровени тайни от скритите бележки на топ барманите, с помоща на които със сигурност ще блеснете пред своите гости и приятели.


  • Ще ви разкажем за кратко и по забавен начин историята на джина от неговите корени до изумителните съвремени премиум съвършенства.
  • Ще имате възможност да се докосните до ключови съставки, които премиум марките джинове използват в своите творби.
  • Ще дегустирате четири премиум и супер премиум марки джин представляващи различните стилове: Arkanum Vienna Dry Gin, Bombay Sapphire Sunset, Gin Mare и Plymouth.
  • Ще научите историята на тоника, как той става близък с джина и модерните му вкусови превъплащения.
  • Ще опитате 4 различни стилове тоник на супер премиум марката Thomas Henry
  • Ще ви покажем нагледно тънкостите при приготвяне на перфектния Джин и Тоник, като отворим сандъка със тайните на топ барманите.
  • И вече като истински професионалисти ще приготвите своя първи перфектен джин и тоник, с избрания от вас джин, който ще можете да изпиете с удоволствие на уютната тераса на CRAFT, наслаждавайки се на прекрасния залез
  • Ще получите сертификат валидиращ уменията ви да приготвяте вкусни напитки.
  • Ще бъде забовно

Със сигурност всеки от вас вярва, че няма нищо по-лесно от това да смеси две съставки с малко лед и може би резен лимон, но не позволявайте привидната простота на задачата да ви заблуди. Подборът на премиум съставки не е достатъчен, за да постигнете съвършенния вкус и удоволствието от всяка глътка от вашата напитка. Нужни са и малко практически съвети от нашите експерти бармани-миксолози.


Дата на провеждане: 28.07.2022г. 19:00-20:00

Локация терасата на CRAFT, Порт Варна 

Цена на семинара: 50 лв.

 

“Тайните зад коктейлите” е прекрасна възможност за тийм билдинги или забавление с приятели. Възможност за планиране на семинари или дегустации в удобен за вас ден, предпочитана тема и персонален подбор на напитки.

Към всички събития